Konsten att kunna släppa kontrollen

Asså nu har det gått över gränsen, jag måste slappna av och släppa konstrollen. Jag har alltid varit lite av ett kontrollfreak, men när det går så långt att jag måste tvätta av sminket i ett öga i taget, för att fortfarande kunna hålla kontrollen, har det ju gått för långt.
När jag har tvål i hela ögonen så ser jag ju inte vad som händer bakom mig?
Min största rädsla stavas Mörker. Allting är svart, jag ser ingenting, kan inte ha kontroll över vad som står framför mig. Då kan jag ju heller inte vara beredd om någonting skulle hoppa fram eller skrämma mig.
Sedan klarar jag inte av folk som bär ansiktsmasker eller är utklädda, då kan jag ju inte se ögonen och bedöma personen utifrån ansiktsuttrycken.
Jag KAN inte leva utan min armbandsklocka. Måste liksom kunna kolla vad klockan är, måste ha kontroll över situationen.
Jag har väldigt svårt att lita på folk helt och fullt. Visst, jag kan prata med folk om saker som kanske varit jobbiga och så, men det finns så mycket saker som jag inte ens kan säga till mina närmaste vänner. Nu säger jag inte att jag inte kan lita på mina vänner, för det kan jag, men jag har bara så svårt att öppna mig helt. Tror att det är rädslan över att bli sviken som tar över.

Förlåt för ett tråkigt inlägg, men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite :P


Kulturnatten och Sverigedemokraterna

Hade jättekul på Kulturnatten inatt. Tror klockan var typ halv ett när jag kom hem. Somnade i soffan när jag kom hem och vaknade klockan fyra :P. Gick direkt och la mig, men självklart så kunde jag inte sova. Det var liksom för tyst i lägenheten nu när katterna flyttat och Totte, mitt marsvin, inte längre står i mitt rum. Lyckades iallafall somna tillslut och vaknade klockan tolv.

Orkar inte berätta om resten av min dag, det har ändå inte hänt något intressant.
Imorgonbitti åker mamma till Bulgarien och jobbar, så jag får bo hemma själv/hemma hos moster denna vecka. Ska bli skönt att få klara sig lite själv, men samtidigt jobbigt att fixa skjuts till alla mina träningar och stallet. Visst, det går att ta bussen men då kommer det kosta mig ca 200:- för biljetter fram och tillbaka.

Aja nu ska jag fortsätta kolla på valvakan. Så som det ser ut nu så kommer SD in i riksdagen?!


bye!



Nu sticker jag till Julia.
See you later!


Några timmar, sedan är jag kattlös

Idag åker de jobbiga, irriterande, busiga, hyperaktiva, söta, mysiga, kramgoa och världens gulliaste katter som vi varit kattvakt åt i 6 månader. I början var det inte alls kul. Jag sov jättedåligt eftersom att de hade rally ute i vardagsrummet nätterna långa. De har haft sönder mycket. Vaser, lampor, blommor, blomkrukor och jag vet inte vad. Dem är iallafall söta när de sover! :)
Men nu har deras matte fått tag i en lägenhet så de flyttar i eftermiddag. Nu när man har vant sig vid dem så kommer det bli jättetomt utan dem. Men det är ju tur att deras riktiga matte är min kusin, så jag komme rju allafall kunna träffa dem sen.

Nu ska jag gå och fixa mig lite, sen drar jag till Julia och käkar lite pizza innan vi åker ner på stan.




Pixie och Mini <3


FREDAGSMYS!

Äntligen fredag! Ska bli riktigt skönt att få sova ut imorn, utan något alarm som stör. Eller iallafall inte halv sju. Min väckarklocka måste jag ha ställt på 11, annars skulle jag kunna sova hur länge som helst.

Mina planer för morgondagen ser ut såhär: På förmiddagen måste jag städa mitt rum, det ser ut som en bomb slagit ner där inne. Senare på eftermiddagen ska jag fixa mig lite för att sedan sticka hem till Julia och va med henne och Marcus ett tag innan vi sticker ner på Kulturnatten. Har faktiskt aldrig varit på Kulturnatten förut, har alltid varit borta just den helgen så det ska bli kul att kolla va det är för nått :).


Jag och Julia i vintras (;

Nu ska jag gå och fixa mig, sen gå o lägga mig och läsa nya FRIDA som kom tidigare idag.
Natti natti!


Urban Outfitters



Va fan ska den här tröjan va bra för?
Hur tänkte Urban Outfitters när dom tog in denna? Helt sjukt hur man kan skriva så på en tröja som säljs i en butik där massor med ungdomar går och handlar. Vad ger den här för singnaler liksom? Varför uppmana unga till att äta mindre och se ut som levande skelett? Anorexia och Bulimi, ska det ses som någonting bra?

Tycker det här är helt sjukt. Förstår inte...?!



Ute och går spåret på björnön nu. Vi måste...

foto0610 (MMS)

Ute och går spåret på björnön nu. Vi måste ju gå en mil och nu är vi på typ 2,5 km... De e så tråkigt för det ser likadant ut överallt. Orkar inte skriva mer nu men bloggar mer ikväll efter ridlektionen. Bye!


God natt! ♥

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorn väntar en jobbig, men samtidigt ganska skön och rolig dag. Vi har vanliga lektioner fram till lunch då vi ska ta oss ut till Björnön och springa 1 hel mil...Fast ju snabbare man gör det, desto snabbare får man sluta sen. Direkt efter det ska jag till stallet och rida lektion för att några timmar senare röra mig mot dansen för Slow dance lektion. Jag kommer vara svintrött på kvällen sen men samtidigt vara glad över all motion jag fått.
Nej men nu ska jag sova. Natti natti!


Jag vill ha sommaren tillbaka. Tänk att kunna ligga och sola tills man känner hur det bränner i skinnet för att sedan gå ner till vattnet och ta ett dopp. Hur underbart?!
Men jag får väl vänta ETT HELT ÅR tills nästa gång...!



Trött...

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag var inte haft tid. Direkt efter skolan åkte jag ner på stan för att handla ett träningslinne. 20 minuter senare satt jag i bilen påväg hem. Väl hemma slängde jag i mig mat och 45 minuter senare satt jag nere på CuLturen där vi skulle ha dansrep med musikalen. Den var slut 18.30 så direkt efter åkte jag hem och åt lite frukt för att sedan åka vidare till dansen som började 19.15.
Men nu ÄNTLIGEN får jag sätta mig ner och ta det lugnt. Jag kommer iallafall sova gått inatt :)


Blan de bästa...

Jahapp då har måndagen gått nu då. Bara 4 dagar kvar till helg.

Min dag har varit riktigt rolig. Direkt efter skolan åkte jag ut till stallet och red. Jag red i solnedgången, ut i skogen och upp för en stor backe där ifrån man såg hur långt som helst. Riktigt mysigt. Den känslan är bland de häftigaste som finns. När man galopperar på en åker i solnedgången och håret bara fladdrar i vinden samtidigt som man känner att hästen skulle kunna springa hur långt som helst. Den känslan kallas frihet.



Nu ska jag gå och lägga mig. Natti natti! ♥






Sitter i grupprummet med Karin, Sara, Linn...

foto0606 (MMS)

Sitter i grupprummet med Karin, Sara, Linnea, Gustav, Ebba, Alida och Ida. Jag har rast just nu. Om 20 minuter har vi matte...Skitkul. Vi hade det innan rasten också så det känns som att det räcker nu ;). Nej men nu ska jag vara social mot mina vänner. Bye! :)


Snart måndag igen...



Jahapp, skola imorn då. Ska faktiskt bli rätt så kul. Har inte hunnit blivit skoltrött än så jag försöker njuta så länge vi inte har massa stressiga inlämningsuppgifter eller redovisningar ;). Direkt efter skolan ska jag åka ut till stallet och rida Geaskur. Det ska bli sol imorn så jag rider nog ut i skogen en sväng :)

Gud vilket tråkigt inlägg det blev. Aja, nu ska jag sova.



September 12th



Här är ett klipp från EM. Precis i början så står jag på mittenraden, andra från höger.
Sen är min kära mor som pratar och hejjar i bakrunden ;).


Kom precis hem från parträningen. Tror det gick bra idag, vi gick igenom dansen lite så att vi gör exakt lika överallt. Nu är jag hungrig så ska väl fixa ihop något att äta. Blir väl troligtvis korv med bröd eftersom att jag är så himla duktig på att laga mat :)...not.

Ha det bra!


Exakt ett år sedan..



Idag är det exakt ett år sedan jag och min älskade grupp var i Slovakien och tävlade i Disco VM. Det är absolut någonting jag aldrig kommer glömma, mitt första VM. Så grymt roligt!

Råkade sova lite för länge idag. Jag visste att jag skulle vara trött så jag ställde väckarklockan på kvart i elva. Men ja, det gick ju sådär. Klockan stod på 12.00 när jag klev ur sängen. Fast det gör inget, har ändå bara dans idag och den börjar klockan tre.

Måste skynda mig in i duschen nu så att håret hinner torka innan träningen!


Saturdaynight



Har sån grym träningsvärk efter första träningsveckan. Det är lite bättre idag, men igår så kunde jag knappt gå normalt och ännu värre böja mig ner. Men det är en del av själva träningen, att få träningvärk efteråt. Fast jag tycker synd om mina vänner som fått höra mitt klagande de senaste dagarna, haha.

Just nu har jag übertråkigt. Vet inte vad jag ska göra för allt känns helt...tråkigt. Har redan läst alla bloggar jag följer och kollat igenom facebook för fjärdegången.
Får se vad jag hittar på...


Ett inlägg utan bild

...ni överlever nog ;)

Har inte gjort någonting alls idag. Eller jo, en sak. Jag gick till ICA och handlade godis, men det räknas knappt.
Men det är skönt att bara ta det lugnt också, hinner ju aldrig slappa i veckan eftersom att jag åker från träning till träning och när jag väl kommer hem så sätter jag mig och stretchar eller pluggar.

Vet ni vad jag ska göra nu? Jag ska kolla på "Sandor slash Ida" som börjar på kanal 5 om 2 min.




Spotify ♥


Min Spotify lista! :)

Nu ska jag kila ut till affärn och handla lite mat.
See you later, alligator.


i-lands problem






Sitter just nu och lyssnar på Oskar Linnros och kollar in lite kläder på nätet. Varför är det alltid så att man vill ha det man inte kan få? Bara för att jag vet att jag inte kan köpa något så vill jag ha i princip allt jag ser.



Movietime



Åh vill se den här filmen!
Frågan är bara när jag ska ha tid att göra det och för vilka pengar...




Ville ha...



...den här tröjan från JC. Åkte ut dit och skulle kolla på den för ett tag sen men den var slut. Har kollat på den flera gånger tidigare men såklart är den slut precis när man ska köpa den. Aja, det kanske var bra ändå. Ska försöka hålla i mina pengar nu, ska åka till Ullared om några veckor och vill ju kunna handla lite där borta ;).

Folk tycker man e knäpp som åker dit, men det är faktiskt riktigt kul. Och det är liksom inte skitsaker heller, vissa kläder är jättefina och det är ju bra för mig som är hästintresserad att åka dit och köpa på mig lite saker som ridbyxor och sånt, som kostar runt 600:- här hemma. I Ullared kostar ett par ridbyxor kanske 200:-, och då är det bra kvalité också.

Aja, nu ska jag gå och lägga mig. Puss hej!


I'm back..!

Nu har jag fixat klart den nya headern. Är nöjd nu faktiskt. Hoppas den får sitta kvar länge nu ;)

Förlåt för att jag inte bloggat på en hel vecka men, ah...har nog ingen riktig ursäkt. Jag tänker bara blogga så länge det känns kul och det var inte det så då tog jag en liten paus.
Men nu är jag tillbaka iallafall!
Jag har väldigt mycket att göra om dagarna men ska iallafall försöka mobilblogga.






Aldrig nöjd...

Nu håller jag på att göra en ny header igen! ;) Tröttnar jättefort. Men de e inge kul o blogga när bloggen inte känns nå fin...Men jag återkommer när den e klar! :)

RSS 2.0