Pics!

Lite bilder ifrån våran lilla picknick :). Vi satt jätte mysigt, precis vid vattnet i solen. Åt pastasallad, baguette och melon till efterrätt. Sen när vi kom hem så fixade jag en choklad/jordgubbstårta :). Det vart en riktigt lyckad midsommar faktiskt.



Min choklad och jordgubbstårta som vart supergod!



Glad midsommar!



Hade faktiskt hoppats på bättre väder idag. Det stod på väderkanalen att det skulle bli sol och 24 grader varmt. Men men, lite sol är det ju iaf :).
Vi ska inte fira midsommar på någon speciellt sett, vi tänkte bara åka ner och ha lite picnik vid hamnen. Äta lite melon, sallad och baguetter. Mysigt, mysigt.
Nu måste jag gå och fixa håret för nu vill de åka ;).


Cykeltur till hamnen!

Nu ska jag, mamma och moster cykla ut och äta på Real nere vid hamnen! :)




Kyrkogården



Denna fina och varma dag har jag tillbringat i en lägenhet. Jag och mamma hade bestämt att vi skulle åka och äta mat hos några släktingar i Ramnäs, det var innan vi visste att det skulle bli sånt här fint väder. Men innan vi åkte dit svängde vi in på Surahammars kyrkogård, där mormor ligger i minneslunden, och la en fin bukett där.

Just nu sitter jag här med världens huvudvärk. Förstår inte, varenda kväll denna vecka har jag har huvudvärk. Kan säkert vara för att jag dricker för lite vatten, men idag har jag inte druckit speciellt lite.
Sak samma, nu ska jag gå och kolla på nån bra film.


Äntligen!

Har äntligen fått hem mina skor som jag beställde i Januari! Beställde dem ifrån H&Ms vinterkatalog och skulle först få dem i mars, sedan april, sedan början av Juni och nu äntligen fick jag dem i slutet av Juni. Men de var värda att vänta på, grymt snygga var dem! Och jätte sköna. Hämtade även ut ett paket ifrån Ellos som innehöll ett par chinos :)







Orkade inte ta kort på byxorna för det var så mörkt att dom knappt syntes ;)



Hoppsan!

Oj, hade helt glömt bort min lilla blogg. När jag väl har kommit ihåg den så har jag inte haft ork att blogga. Men nu ska jag försöka ta upp bloggen lite mera, det är ju sommarlov så ibland har man ju lite annat att göra men det kommer ju inte gå över tre månader till nästa inlägg i allafall ;)



RSS 2.0