Duktiga jag! ;)



Har hunnit med massor idag!
Började med att stryka och hänga upp nya gardiner i mitt rum, sedan diskade jag (för hand eftersom att vi inte har någon diskmaskin), städa och göra snyggt i mitt rum och till sist ramade jag in och hängde upp kort så att jag fick till en liten fotovägg! Men det är massor med plats kvar så jag ska genast ta och beställa hem fler bilder :)

Nu ska jag gå och fixa lite tacos!
:)


Style by Tyra



Super snygga ringar ifrån Style by Tyra


Snö i oktober?

När jag kom hem från skolan tidigare idag var det så kallt ute att jag fick brain freeze när jag cyklade hem. Det ska inte vara så här kallt i oktober? Det har ju till och med kommit snö ju. I Eskilstuna var det va 1 dm snö hörde jag på radion imorse. Usch, vill inte ha vinter...!





Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas jag inte vaknar med 1 dm snö utan för fönstret...


Autumn


(Foto: Julia Hjelmqwist)

Uschhhhh va kallt det är ute! Cyklade i motvind hem från skolan och cyklen nästan stannade, hur mycket jag än försökte trampa :P. De säger ju att det ska bli den kallaste vintern på 1000 år, det känns ju bra liksom! Jag som tyckte att det var svinkallt förra året...

Ska snart dra iväg mig till dansen men tänkte att jag kunde slänga in ett litet blogginlägg innan eftersom att jag inte uppdaterat på ett tag nu.
Mamma jobbar natt inatt så jag sover ensam hemma inatt. Känns jättetråkigt att vara ensam hemma så här länge, bor ju bara med mamma så det är helt tyst och ensamt här.

Nej nu måste jag gå och ringa till pappa så att han inte glömt bort att han ska skjutsa mig till träningen :P

RSS 2.0