Nattinatti!



Nu ska jag gå och lägga mig men slänger in en sjukt snygg bild bara så att ni vet att jag lever!



Skitsnygg bild, jag vet ;) Sitter på rockl...

foto0579 (MMS)

Skitsnygg bild, jag vet ;) Sitter på rocklunda och väntar på bussen. Tyvärr så kom vi två minuter försent så nu får vi vänta 30 minuter på nästa buss...


Är just nu på väg till Ebba, vi ska åka ne...

foto0576 (MMS)

Är just nu på väg till Ebba, vi ska åka ner och kika lite på rocklundamarknaden :)


Migränanfall...

Nu är jag tillbaka igen! Sov ju hos min moster igår och de har ingen dator samtidigt som mitt batteri på mobilen räckte inte till för att blogga.

Jag gick aldrig till skolan igår. Vaknade med migrän, och ipren ville inte hjälpa. Mina migräntabletter låg hemma. Så jag fick gå och lägga mig igen eftersom att sömn är det enda som riktigt hjälper mot migrän. Det är verkligen det värsta jag vet. När jag får mina migränanfall så vet jag inte vart jag ska ta vägen. Det känns som att hjärnan krymper och spänner ihop sig som att man snart ska få en hjärnblödning. Sen ser jag ingenting heller, det är svarta fläckar som rör sig framför ögonen. Om jag skulle försöka läsa så skulle jag bara se halva texten. Det gör så ont så jag brukar bara ligga i sängen och gråta för att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är hemskt. Och det värsta är att jag alltid får det när jag har det stressigt i skolan eller någon annanstans. Därför är det väldigt lätt att jag hamnar efter i skolan pga den jävla migränen.

Men strunt samma, nu sitter jag och lyssnar på den här låten samtidigt som jag kollar lite bloggar :)





Sorry för dålig uppdatering idag men jag h...

foto0568 (MMS)

Sorry för dålig uppdatering idag men jag har helt enkelt inte orkat blogga. Nu är jag ensam hemma för mamma jobbar natt, och jag hade ingenting att göra så jag ställde mig och gjorde chokladmuffins :) Smaskigt ;)


...

Såg nu att alla bilder inte kom med i inlägget nedanför. Men jag lägger upp dem senare :)




Oj, jag har legat och sovit i soffan i fle...

foto0541 (MMS)

Oj, jag har legat och sovit i soffan i flera timmar. Blev så himla trött efter ridningen så jag slocknade direkt efter maten. Här är lite bilder från när vi målade om grupprummet idag. Snyggt va? ;)


Sitter och äter lunch just nu, var riktig...

Sitter och äter lunch just nu, var riktigt, riktigt hungrig idag. Hela förmiddagen har vi hållit på och måla om klassens grupprum. Vi har målat en stads siluett av new york på ena väggen och fina tavelramar på den andra. Skit snyggt! :)


ÄNTLIGEN!

Sådär nu är jag ÄNTLIGEN klar med skrivsaken. Har setat med den sista frågan i säkert en timme, kom inte på nånting att skriva. Nu ska jag ta och tvätta av mig sminket och sedan gå och lägga mig.
Godnatt, lovar att det ska bli bättre uppdatering imorn! :)





Fullt upp

Riktigt dålig uppdatering idag! Har varit tvungen att fortsätta skriva på skrivuppgiften som ska in imorn. Men nu är jag nästan klar med den iallafall så nu sitetr jag och kollar på Fångarna på fortet :)

Bloggar mer innan jag går och lägger mig för nu börjar det ;)




Jag glömde mobilen hemma idag så jag hade ...

foto0538 (MMS)

Jag glömde mobilen hemma idag så jag hade inte möjlighet att blogga. Kom hem nu iallafall, har varit och cyklat runt på hälla med Ella. Hämtade ut min ring också! :) Super snygg!


Lightgreen


Målade naglarna med denna färg igår :). Brukar inte gilla Depend för de brukar vara så klumpiga, men det här var faktiskt helt okej. Man behövde bara måla två lager också.
Är verkligen helt galen i nagellack. Har säkert över 30st nagellack i olika färger. Fast det är bara billiga lack, roligare att ha många billiga än få dyra :)

Måndag kväll



En fin liten bild på hur jag ser ut just nu ;)


Kom precis hem, har varit med mamma till hennes kompis som skulle fixa våran bil. Tur som det var så var det bara ena fälgen som satt löst så det gick ganska fort ;)
Nu ska jag sätta min och skriva på en skoluppgift vi fick idag. Vi såg en film, Vinterviken, som vi ska skriva en liten recention på. Vi hade två timmar på oss att skriva den, men jag skrev typ två rader på första frågan. Idétorka kallas det. Så jag ska ta igen det nu :)

Svarar på alla kommentarer senare för jag måste hinna klart med texten innan Fångarna på fortet! ;)


Har lunch nu så tänkte passa på att blogge...

foto0536 (MMS)

Har lunch nu så tänkte passa på att bloggeliblogga lite. Är ha väg från coop extra nu, har varit och köpt macka för det var ingen god lunch ;) Lektionen börjar om en halvtimme så vi ska sakta börja dra oss tillbaka till skolan. Hej så länge!


Är på väg till skolan just nu. Det blir no...

foto0534 (MMS)

Är på väg till skolan just nu. Det blir nog en skön dag idag, vi kommer inte följa schemat på hela veckan. Ska in på lektion nu, skriver mer sen :)


Ja tack!







Allt är ifrån Monki.



MAT!



Åhhh. Ni vet när man är sådär jääätte hungrig, och det luktar mat i hela huset?
Då förstår ni hur jag känner just nu. Skulle kunna äta en flodhäst.






Den här lyssnar jag på just nu




"Så laaat, så ung och så lojaaal. Vi saa, vi blir aldrig som dom från staaan"


Oscar Linnros ♥




Det är sol ute! :D

foto0531 (MMS)

Det är sol ute! :D


Godmorgon!

Vaknade för inte så jättelänge sen, kännde att jag ville sova länge idag eftersom att det är skola imorn. Planerna för idag är att åka och handla, städa mitt rum och städa Tottes bur. Känner på mig att detta inte kommer bli världens roligaste dag, så räkna med många inlägg ;).

Jag sitter och svarar på kommentarer just nu, ska gå och fixa brunch snart.




Var tvungen...

Nu har jag beställt ringen! Vågade inte vänta längre utifall den skulle ta slut.
Men nu så måste jag sätta stopp på mig själv, har beställt för över 1100:- den här veckan. Fast det sa jag efter att jag hade köpt stövlarna också, men jag kunde inte låta bli att köpa den här ringen. Men nu är iallafall nästan alla mina pengar slut, och lite vill jag spara om jag skulle behöva pengar senare.

Men nu ska jag gå och kolla på någon film och sedan sova. God natt! :)

Måste...



Måste ha denna ring...
Från Style by Tyra

Glad :D

Nu har jag beställt stövlarna ifrån H&M! Tyvärr så kommer dem v. 40, början av oktober. Men, men, jag kommer iallafall få dem :). Jag får tacka mamma som betalade dem åt mig <3


♥♥♥

Flugjägare

Haha undrar vad det är för fel på oss här hemma...Mamma springer runt med flugsmällaren i högsta hugg och jagar flugor med katten medans jag står och slår på ballkongnätet med en sittdyna för att skrämma alla getingar. Lär ju se rätt kul ut för folk som ser oss genom ballkongen och fönstren, haha.



Shoes

Sitter och letar vinterskor på nätet och har hittat massor som jag vill ha. Synd bara att de jag ville ha mest inte fanns i min storlek. Hade helst velat ha nr.2 men den fanns bara i 37, och jag behöver 38 :/.
Den översta kommer ifrån H&M och de andra två är från Ellos. Jag har lagt en länk på varje bild, så klicka på bilden så kommer du direkt dit där du beställer skon :)






Orkar inte sätta på datorn så det fick ...

Orkar inte sätta på datorn så det fick bli en till mobilblogg. Just nu håller jag på att fixa lunch, varma mackor. Nu är de klara i ugnen så jag måste ta ut dom så att dom inte blir brända men jag bloggar mer senare :).


Har precis lärt mig hur man bloggar via mo...

foto0502 (MMS)

Har precis lärt mig hur man bloggar via mobilen så måste prova nu och se om det funkar :)


Ellos.se


Har fått en fråga om vart min halsduk jag visat tidigare fanns någonstans. Den är från Ellos och kostade 99:-. Fick hem den för någon vecka sen i vit, och den var supermysig! Ville inte ta av mig den när jag provade den, haha.
Klicka på någon av bilderna så kommer du direkt till sidan där du beställer den! :)


Finally



Har beställt vita convers nu ifrån La Redoute. Äntligen! Har velat haft det jättelänge men har bara haft fejk tidigare. Tänkte först beställa svarta först eftersom att vita blir så smutsiga fort, men jag har ju mina svarta "convers" med paljetter så det fick bli ett par vita iallafall! Tycker egentligen att det är finast :)


Just dance

...var grymt! Det var jättekul och  riktigt skön stämning! Alla pengar som kom in gick till stadsmissionen, och det lär ha blivit bra många tusenlappar. På auktionen de hade fick de in åtminstonde 45 000 kr. Superbra gjort! :)

Jag har riktigt ont i knäna och korsryggen. Satt på knä framme vid scenen mellan två bord, och det gick verkligen inte att röra sig så jag fick sitta där i 1½ timme innan det var paus. Men det går nog snart över, ska lägga mig och kolla på film nu. Ha det bra så länge! :)



Sommar?



Skolan idag var inte sådär jättekul. Vi var på Djäknebärget för att bara äta glass och göra lite vad man ville, men det fanns verkligen inte något att göra! Det hade ju varit lite mysigt om det varit sol iallafall så att man hade kunnat sola eller så men nu var det bara grått och tråkigt. Ibland regnade det t.o.m. I fyra timmar skulle vi vara där, men efter två timmar tröttnade vi och ville hem. När klockan var ett och vi hade varit där i tre timmar så fick vi äntligen sluta.
Nu sitter jag här och äter mina och Julias cupcakes! Mumma! :)

Ikväll ska jag på Just Dance med mamma. Trevligt trevligt :)



Första skoldagen

Kom hem från skolan för lite mer än en halv timme sen, vi slutar alltid efter lunch på första skoldagen. Just nu sitter jag och äter lunch, ville inte ha den som va i skolan, laxburgare :P. Istället vart det en Billy's panpizza för mig, haha.
Snart ska jag åka till Julia, vi ska baka cupcakes! :) Senare ikväll ska jag iväg och fira min kusin Olivia som fyllde år för tre dagar sen. Väldigt nyttig dag idag! Först pizza, sen cupcakes och sen tårta. Aja, jag börjar inte träna förrän om några veckor så jag får väl passa på nu da ;)

Här kommer lite bilder från när jag var ut och fotade lite med Julia i Söndags! :)



Alla bilder är tagna av Julia Hjelmqwist


Jahapp...

Nu har jag gjort om bloggen igen, tröttnar så fort ;). Men nu är jag supernöjd iallafall :)

Imorgon är det skola. Det ska bli kul att träffa allihop igen och att få tillbaka alla rutiner, men samtidigt så orkar jag inte med all stress som kommer bli i skolan nu. Åttan var jobbig, jag gick med huvudvärk i princip varje dag. Och nu i nian kommer det att bli ännu värre...Vill inte!

Aja, jag får ta det som det kommer. Ska försöka att inte oroa mig i förtid.



Ha det bra!
/Belinda

Kanske dags nu...

Har inte bloggat på två dagar nu så tänkte att det kanske var dags att göra det nu :P
Tiden har inte räckt till till att blogga. Jag har helt enkelt haft bättre saker för mig än att sitta vid datorn.
Det kommer nog bli lite dåligt med inlägg nu den sista tiden på sommarlovet, men jag ska i allafall försöka få in ett inlägg om dagen. Bättre det än ingenting alls! ;)

Här kommer en bild från när jag var med Julia sist. Tänker inte ens kommentera den, haha.


Ingen ork...

Oj, det blev bara två inlägg idag. Glömde bort att blogga när jag kom hem för jag hade så mycket annat att göra då.
Nu sitter jag i allafall här och har nyss kollat på Criminal Minds.
Orkar inte blogga just nu, har ingenting att skriva. Jag bloggar mer imorn istället.






Pigg och glad!

Vaktmästaren var ju här för att luffta elementen imorse. Halv åtta drog mamma ur mig ur sängen så att jag kunde klä på mig innan de kom. Meningen var att jag skulle klä på mig, gå och lägga mig igen och sedan gå upp när de kom. Jo, tjena, inte kunde jag somna om. Istället gick jag upp för att äta frukost på ballkongen. Där satt jag och huttrade i två timmar innan de kom. Eftersom att jag inte somnad förens fyra inatt så fick jag bara sova fyra timmar. Så när vaktmästaren hade gått gick jag och la mig igen. Somnade om och vaknade för ungefär en timme sedan. Så nu är jag pigg och glad! :)

Snart ska jag gå och göra mig i ordning och sen åker jag med mamma och min moster för de ska tvätta bilen. Inte så jättekul men jag har ingenting annat för mig och jag har ingen lust att sitta hemma. När vi kommer hem drar jag ut till stallet för att träffa Nicolina och Nova! :)


Bjuder på en solig bild eftersom att solen inte verkar vilja visa sig idag heller.




Vad ska man säga?

Asså vad ska man säga? GRYMT!





Hemma

Nu har jag kommit hem. Känner mig helt slut och skulle kunna somna stående. Antagligen för att jag inte ätit något på flera timmar, behöver få i mig lite energi. Ska nog gå ut i köket och kolla om jag kan hitta någon frukt eller så.


Saturday

Håller just nu på att fixa mig för snart ska jag cykla ut och möta Sara. Jag ska följa med henne till hennes medryttarhäst Plexus. Trevligt trevligt :) Kommer nog inte vara hemma på några timmar för när jag kommer hem från stallet så ska jag ut och handla. Men uppdaterar så fort jag kommit hem från allt! :)


Sara och plexus. Ganska dålig kvalité på bilden ;P


Jaha...

Har ingen lust att göra nånting idag. Att det är grått och tråkigt ute gör ju inte saken bättre..Men kanske bara springer ut och joggar om några timmar, när jag har ätit och allt sånt.
Det är skittråkigt här hemma just nu. Eftersom att jag inte har några syskon och mina föräldrar är skilda så bor jag bara med mamma. Och i flera veckor nu har hon suttit klistrad framför en bok. Hon skulle kunna sitta där i flera timmar om hon fick.
Gud vilket tråkigt inlägg det blev, fast det kan väl inte bli annat när man själv känner sig ganska trött och tråkig idag.


Sov så gott!

Det vart värken cupcakes eller joggingtur idag. Har inte hunnit med det med allt som skulle göras, så om det är uppehåll imorn så sticker jag ut då istället. Sen hade vi ingen filadelfiaost hemma som skulle vara till mina cupcakes och jag orkade inte springa ut till affären ;).

Nu ska jag kolla in lite bloggar och sedan gå och lägga mig. Natti natti! :)




Monki


Monki 150:-

Ursäkta, men vem trycker på sig den här och går ut på stan? Eller vart som helst, på en fest eller till jobbet/skolan? När ska man använda den egentligen?
Nej, ingen hit enligt mig...


Buhu :'(

Åh är så ledsen, min älskade klocka som jag köpte i Spaninen är trasig. Jag hade gått och kollat på den hela veckan och varit orolig över att jag inte hade tillräckligt med pengar till att köpa den, men jag hade så att det räckte och blev över. Den kostade bara 69 kr! Kanske en av anledningarna till att den inte var så bra. Den stannar hela tiden, en sten har ramlat av och igår så fick jag inte av mig den. Den vägrade att släppa min handled. Mamma fick hjälpa mig att bända upp låset med en kniv. Så nu är den väldigt svår att stänga, och när man väl tryckt ihop låset så är den omöjlig att få upp. Jag som gått och förälskat mig i den så länge...


R.I.P :'(


Ångest

Om exakt 12 dagar börjar skolan. Vill inte! Vill fortsätta vara ledig, kunna gå upp när jag vill och kunna göra exakt vad jag vill! Får samma ångest varje år när sommarlovet börjar lida mot sitt slut. Fast i år har jag varit duktig. Den brukar alltid komma när det är ca en månad kvar, då brukar jag börja räkna dagarna. Men inte i år. Innan i tisdags visste jag inte alls hur långt det var kvar på lovet, innan mamma råkade säga det.
Men jag får njuta av de dagar som är och hoppas på att solen visar sig.




Städa, städa, städa...

Håller just nu på att hjälpa mamma med att plocka undan grejer framför elementet i hennes sovrum eftersom att de kommer vaktmästare och ska lufta dem på måndag. De sa att dom kommer mellan 8-16? Kul att jag måste gå upp 8 utifall dom skulle komma då.
När vi är klara med hennes rum ska vi gå vidare till mitt rum och ta bort alla saker. Senare ikväll kanske min moster kommer över och jag funderar på att baka lite cupcakes som vi kan fika på. Måste googla runt lite efter recept för har ingen aning om hur man gör, haha.
Städningen kallar...



Natti natti

Nu ska jag gå o lägga mig och se på Hey baberiba innan jag somnar. Imorgon måste jag plocka undan i mitt rum för på måndag kommer vaktmästarna och ska lufta elementen. Ska verkligen bli jättekul att städa... Men om det inte regnar senare på kvällen så drar jag nog ut på en joggingrunda.
Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna så jag bloggar mer imorn.
God natt! :)


Har bestämt mig

Nu har jag bestämt mig att jag ska bli bättre på att blogga! De senaste dagarna har jag inte haft någon ork att blogga, inte riktigt
vetat vad jag ska skriva. Men nu ska det bli ändring på de!
Bara så ni vet :)





RSS 2.0