Sjuk...

Finns det något värre än att vara sjuk? Och precis i början av skolan också, inte bra. Jag ville gå idag men mådde inte alls bra. Eller MÅR inte alls bra. Ont i huvet, näsan är som en vattenkran, täppt, nyser och jätte hängig. Men det är en sak som är så konstig, i lördags var jag med Felicia ut till stallet och då mådde jag jätte bra. Sen på kvällen började jag få jätte ont i huvet och blev snuvig. När jag vaknar dagen efter har jag världens förkylning. Jag hade ingen feber, men ändå kändes det som om jag hade minst 40 graders feber.
Blir hemma imorgon med, sen får jag väl hoppas att jag mår bättre då så att jag kommer iväg till skolan på onsdag. Vill inte missa för mycket.
Borde väl gå och äta nånting. Har inte ätit något på hela dagen, har ingen matlust alls när man e sjuk.





050110




Klickade just hem lite kläder ifrån HM :). Bland annat de här på bilderna, sen ett kornblått nagelack och en oversizetröja att ha till stranden i sommar.



Tisdagsmorgon

Jag låg och sov för en kvart sen. Mamma kom inspringades i mitt rum och skrek att hennes kompis från Stockholm är här om en kvart! Han hade haft vägarna förbi så han ringde och frågade om han kunde komma över ett tag. Så nu har jag typ sminkat och fixat mig på 5 minuter, haha.
Senare vet jag inte alls vad som händer, kanske drar ner på stan elr nått sånt. Får se :)



Hemma hos Alex

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men jag har inte riktigt orkat :P har haft lite bloggtorka så har inte haft någon lust.
Jag sitter just nu hemma hos Alexandra, hon sitter nere och äter medans jag sitter här haha :). Resten av gruppen kommer sen, de skulle äta på stan och ta 15.15 bussen hem så de kommer väl när som helst.
Vi hade först tänkt att vi skulle sova över här, hela gruppen men Alex fick inte ha några sovande här så vi får ha en liten tjejkväll istället. 
Nu måste jag dra! 


 

RSS 2.0