Förrästen...

...har ni sett att jag ändrat utseendet helt på bloggen? Blev ganska nöjd faktiskt, finare än den andra :).




Mys i rosa duntofflor

Nu sitter jag här i mina rosa duntofflor och äter pepparkakor. Har släckt ner lite och tänkt lite små lampor och tända ljus, jätte mysigt. Jag har jätte svårt att fatta att det är 1 december imorn. Känns helt sjukt att halva 8an har gått redan. Jag kommer ihåg när jag tyckte att det skulle bli läskigt att börja 8an med alla betyg och sånt. Så läskigt är de ju inte :P. visst känner man väl att man har lite press på sig, msn vill ju ha bra betyg så att man komma in på den linje man vill gå. Jag har redan bestämt mig vad jag vill gå, Carlforskas estetiska linje. Får väl se om jag kommer in, men jag tänker iallafall satsa på det.

I lördags hade vi sista föreställningen men Förort :'(. Kändes inte alls kul. Jag började gråta när vi stod och tackade publiken, sen grät jag ungefär resten av kvällen, haha. Förlåt alla som jag var med om jag var lite tråkig :P. Men att det är slut känns helt ofattbart. Genemskapen och alla sköna människor, några kanske jag aldrig träffar mer? Eller, okej, vi ska antingen åka på turné till Örebro i Januari eller så blir det en återträff. Men efter det då? Vem vet.
Det har iallafall vart den bästa tiden i mitt liv. Att få gjort de man älskar med alla underbara människor omkring en.
Kommer sakna alla så grymt mycket, även de jag inte pratade så mycket med. Bara att inte se dem varje dag som jag gjort i två veckors tid nu. Det har bara gått en dag och jag saknar alla redan.


Jag och Johanna

Den 24 Januari var jag på audition på cuLTUREN med min kompis Sara. Båda var super nervösa. Jag skulle in innan henne. Så fort jag öppnade dörren in till rummet där regissörerna satt så försvann nervositeten. De var jätte trevliga och jag kände mig helt bekväm.
Det var nästan ett helt år sedan, men jag minns allting i detalj som om det vore igår.

Nej nu ska jag sluta att ösa min deppighet över er. Jag ska gå och lägga mig nu.
Ha det bra alla underbara<3




Förort

Har varit ledig ifrån musikalen idag, de hade jag inte behövt. Längtar bara till imorn när vi har skolföreställningar, två st per dag, skitkul! Det är så jävla kul, att få göra det man tycker om och sen tillsammans med alla sköna människor, <3. På tisdag ska klassen komma och titta, har längtat lite efter att få visa dem vad vi håller på med :). Här kommer massor med bilder ifrån musikalträningarna och premiären.
Det vart ett kort inlägg nu men har inte så mycket mera att skriva just nu. Det blir nog inte så mycket mer uppdatering under veckan, kommer nog vara helt slut när jag kommer hem.







Önska mig lycka till!

Nu drar jag! Föreställningen börjar  kl 19.00 men vi har röst uppvärmning, dansuppvärmning och sminkning inan så det är bäst jag åker nu. Senare ikväll, efter föreställningen blir det fest med mat och grejer. 
Hörs kanske sen om hur kvällen gick!



Premiär med Förort!

Jag har varit dålig på blogga nu, en hel vecka sedan. Men jag har inte haft tid, eftersom vi har premiär idag (20/11) så har jag haft repetition varje dag hela veckan från kl 17.30-21.30. Sen har jag inte orkat heller, man blir heeelt slut efter 4 timmar träning.
Det ska iallafall bli skitkul med premiär, jag har längtat efter den här dagen sedan Januari när jag var på audition!
Igår på genrepet hade vi lite publik, eller det va bara 10 pers så det va inte ens 1/4 som va där.

Du kan fortfarande beställa biljetter här
: http://www.ticnet.se/html/artist.htmI?l=SE&artist=F%F6rort (premiären är utsåld).
Jag är redan lite nervös, sitter typ och hoppar med benen (mina kompisar vet, haha. Sitter typ alltid och hoppar och sparkar med benen när jag är nervös eller ivrig). Lyssnar på lite pepp-musik också, låtar från musikalen och "Don't stop me now" med Queen och "Footloose", man blir verkligen peppad glad av dem.
Jag har tagit massa bilder från våran loge som nog kommer in lite senare :).



Halmstad, 6 timmar buss...!

Sitter just nu och kollar på rankinglistan över dansgrupperna i Sverige för att se vart W.E (min grupp) ligger, just nu på 5 plats. Ska ju åka på tävling senare idag, till Halmstad. Orkar inte åka buss i 6 timmar igen, gjorde ju det för 2 veckor sedan :P. Man blir väldigt rastlös i benen. Det är tur att man har kudde och filt med sig så kan man sova lite ;). Det blir att bo med Mimmi på hotellet och bussen, ruligt ruligt. Min tumme gör fortfarande ont...Går med bandage och varje gång jag råkar röra på tummen så knakar det, kontigt. Jag trodde först att det var brutet men mamma trodde inte att det var de, får väl ringa vårdcentrale på Måndag och kolla upp vad de tror de är. Känns ju inge kul att gå runt och ha ont.
Nu ska jag hjälpa mamma packa och sedan laga lite mat :) Det blir pizza ;D.




Suck...

Klumpig som man e stukade jag tummen idag på dansen...Jag skulle göra ett snabbt steg och råkade trycka in tummen i den andra handen åt fel håll. Gjorde väldigt ont och kan inte röra den :P Går med bandage runt den nu. Ska ju bli väldigt kul att gå till skolan imorn, det är ju liksom höger handen som jag skriver med, men vi får väl lösa det på något sätt. 
Det här lilla inlägget tog ca 5 min att skriva p.g.a att jag bara kan skriva med ett finger, kanske låter konstigt när jag har 9 fingrar till men 4 av dem är ihop klistrade med tummen och vänster handen kan jag inte skriva med :P.
Det blir inga fler inlägg idag eftersom att det inte är så enkelt att skriva.


Happiness!

Åh jag är så glad!
Dansgruppen Bounce ska sluta dansa, det känns jätte tråkigt för jag har alltid älskat dem. Deras allra sista föreställning är i Globen den 15 April. OCH JAG HAR BILJETTER! :D Eller jag har dem inte i handen just nu men jag ska beställa imorn. Är skit glad för har alltid velat gå och se dem, så om jag inte går nu kommer jag aldrig få göra det. Som ni kanske vet så är dans mitt största intresse och något som jag har hållit på med i nästan hela mitt liv.


Längtar redan!



Sova

Nu ska jag gå och lägga mig, kanske lite sent med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon, men jag var bara tvungen att titta klart på filmen jag kollade på ;).
Godnatt alla!




Coola tishor!


   Lindex 199:-                                                          HM 149:-

Snygga tröjor med Rolling Stones tryck. Själv tycker jag att den till vänster är snyggast ;)




Love!

Det här ansiktsvattnet är så bra. Innan man går och lägger sig för att få bort de sista smink resterna och för att rengöra porerna. I love :)

Make up Store 195:- 




RABIH :(

NEEEEJ RABIH ÅKTE UT!! :'(
OCH MARIETTE ÄR KVAR! :@



Neje!

Nej Rabih hänger löst :(. Men det gör Mariette också , YES! Gillar inte henne alls, tycker att hennes plats där är så onödig efter som att hon redan har ett eget skivbolag och har turnerat i flera år som artist? Hon är ju bara där för att göra reklam för sig själv...Har röstat på Rabih för jag vill så gärna att Mariette åker ut :P. Haha, sorry.






Helgrep tomorrow!

Imorn är det helgrep med musikalen, det är alltid skit kul men jobbigt när man är där en hel dag.
Jag åker med Sara imorn igen, vi ska ta bussen hem och får skjuts hem av min mor :). Även fast hon har feber, love you<3.
Har kollat på Idol också, fan va Erik va bra! Älskar ju Queen också så det gjorde ju det hela ännu bättre ;).
Jag kan tänka mig att Rabih eller Eddie åker ut ikväll, men jag vill inte att någon av dem åker, hellre Calle :/.
Nu ska jag gå och laga lunch som jag ska ha med mig imorn. Har de bra så länge!



How could this happen to me

Åh den här låten är så bra. Jag älskar texten och videon, den har ju liksom en mening, man kan känna igen sig i texten. Enligt mig, världens mest meningsfulla låt :).
Enjoy!



I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lyin' here tonight
And I can't stand the pain
And I can't make it go away
No I can't stand the pain

How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?


Irriterande

Åh va irriterande, alla mina bilder som jag laddat upp i mitt arkiv har tagits bort så jag måste ladda upp dem igen och redigera alla inlägg med de bilderna eftersom attd et bara står bildtexter kvar. Så om ni ser ett inlägg som det står t.ex. "Sötnosarna" eller sånt så är det för att bilderna är borta :P. Jag ska ladda upp dem igen imorgon :).



Behov av förorts-kläder :/

Sitter här i handduksturban och försäker komma på vad jag ska ha för kläder ill musikalen. Vi ska vara lite förorts aktiga i klädstilen, lite ghetto så där. Tyvärr så har jag inte riktigt såna kläder :P. Ska kolla med Evelina (kusinen) om hon eller hennes kille har någon stor mörk huvtröja, ett nitbälte och/eller ett par slitna jeans med massa hål. Inget av dem har jag :/. Jag ska helst ha dem på Söndag (vilket blir väldigt tight med tid) men jag ska iallafall försöka fixa så mycket som möjligt tills dess. Nu ska jag snart gå och lägga mig, känner mig riktigt trött, som salt i ögonen.


I skolan

Sitter i skolan just nu och har lite EA/LEGO, asså vi sitter ju inte och bygger med lego men vi sitter typ och forskar om transport och svävande tåg, orkar inte förklara för det är så kompliserat :P
Om 5 min börjar lektionen så slänger in ett snabbt inlägg nu på rasten innan vi börjar. Eftersom att alla vill ha en dator så måste man logga in på rasten för att få någon ;). Haha kom just på att min lärare Emma brukar läsa min blogg ibland, och vi får egentligen inte blogga i skolan, hehe ops!
Aja ha en bra dag så hörs vi!




W.E på EM



Minns ni förut när jag åkte till Slovakien för att tävla i EM? Här är en filmning från de :)

Usch

Den här dagen har inte riktigt varit den bästa för mig. Jag har haft ont i huvudet hela dagen och vart allmänt irriterad och trött, resultaten av dålig sömn. Får hoppas att jag mår bättre imorn. 

Längtar lite till helgen, det är helgrep med musikalen :). 10-18 både Lördag och Söndag, jobbigt men skit kul! 
Sist var jag jätte trött när jag kom hem, jag la mig i soffan och orkade knappt röra mig, haha.
Nu ska jag ta och dricka lite kall apelsinjuice och kolla på tv :)




Måndag

Har nyss ätit mat så nu ska jag ha träning med gruppen! Efter det blir det stan och sedan danslektion igen :)
Kommer kanske ett inlägg sen när jag kommer hem.




RSS 2.0