Saturday

De e snart slut på höstlovet :(. Har verkligen ingen lust att gå till skolan i övermorn.
Idag var jag med Felicia ut till stallet för att hälsa på hennes polle, Geaskur (kallade han för Gurra eftersom att de e ganska svårt att uttala namnet :P) Det var en svart liten Islänning som var riktigt söt!

Vi red i skogen, elr ja, det var jag som red. Stackars Felicia fick gå:/. Först provade jag på lite passgång, det var lite konstigt och jätte svårt att sitta ner i. Sen kom galopp streckan, Felicia varnade mig att det skulle gå undan men att det skulle gå så fort trodde jag inte. Jag fattade galopp och det gick så fort att det var omöjligt att sitta ner, ställde mig upp och manade på han ännu mer, jävlar va fort det gick. Och det var riktigt kul :D.
Jag har lite dåligt samvete över att Felicia gick hela vägen, vi var liksom borta i öven en och en halv timme...Sorry :/ :).
Tack för en jätte kul dag Felicia :).


Sötnosarna :) (sorry för den dåliga kvalitén på bilderna, mobilkameran)



Niccodemus

Var ut till stallet idag och hälsade på Nicolina och hennes häst Nova. När jag kom dit runt 12 smsade jag Nicco och frågade om hon redan kommit, då fick jag de här svaret: "Va sa vi 12? xD jag cyklar på en gång" haha, en timme senare var hon i stallet, helt slut efter att ha cyklat. NIcolina skulle rida ut i skogen så jag fick springa brevid, och det var riktig motion, har aldrig vart med om en häst som går så fort haha.


(det ser ut som om jag har aphänder?)

När vi kom tillbaka fick jag skritta av Nova lite runt dammen. Det är därför jag har mjukisbyxor på bilden, hade inte förberett mig på att rida :P



Huvudvärk

Jag orkar inte skriva så mycket nu, har en gryym huvudvärk. Jag har haft det hela dagen men Ipren hjälper inte. Sen har jag nackspärr, kan bara titta åt ett håll, kan ju vara det som gör att jag fått huvudvärk, att jag spänner mig.
Nu ska jag gå och kolla på tv. Det kommer nog en till uppdatring senare ikväll!



Some pictures

Lite bilder ifrån tävlingen i helgen :)
(Alla bilder är tagna av Agnes Frandsen)


Agnes, Fia and me.


Osminkade. Bjuder på denna bild!


Glad även fast man kom sist, va iaf nöjd med dansen :)


In action! (snygg splitt Johanna ;))


Lite trött :$


Cheese!


Grattis sötnosar


Passade på att ta lite kort med sjöodjuret Birger ;)


Agnes och Birger


Denna bild får avsluta. Hade iallafall jätte kul i helgen! :)



Slappardag

Den här dagen har varit riktigt soft. Jag har bara slappat idag. Planen var att jag skulle till gymmet och sedan promenera med Benny, sedan blev planerna ändrade, jag vart tvungen till att hämta benny genast så jag sprang till gymmet och sa att jag inte kunde komma den här veckan (har bokade tider) eftersom att jag har andra planer på lovet. Till slut gick jag aldrig med benny och kom aldrig till gymmet. Har bara setat hemma idag och kollat på olika filmen och tagit det lugnt, vilket var väldigt skönt!
På kvällen kom Moster upp en stund och fikade, hade inte träffat henne på ett tag så det var skönt att träffa henne igen.

Just nu sitter jag framför min stationära dator i ett litet hörn i vardagsrummet, inträngd mellan bokhyllan och soffan. Ska snart kolla på Jon & Kate plus 8 som börjar om 2 min. Vad som händer senare vet jag inte.
Hörs sen!


Besvikelse

Jag är lite besviken på den här danstävlingen som var i lördags faktiskt, eller mest på mig själv, jag har aldrig placerat mig så dåligt förut. Jag åkte ut direkt och kom 10/14? Dåååååliiiiigt!
Agnes därimot, som var helt säker på att hon skulle komma sist (som jag gjorde) vann hela skiten! Det var hennes första tävling i guld och så ba vinner hon. Du är grym!
I paren gick det iallafall bra, vi kom till final men vet inte riktigt vilken placering, mellan 4-6 iallafall.

Vi åkte 110 mil på 48 timmar :P Var skapligt trött när jag kom till hotellet men smet ändå in till Agnes och Fia några timmar. När håret var krusat och allt var klart inför morgondagen gick jag in till mitt hotellrum igen och la mig och sov.
06,00 ringde klockan, jag fattade inte vad som hände så jag kastade ner mobilen i golvet. Den fortsatte ringa men jag hade vaknat till lite av dunsen i golvet så jag stängde av alarmet och gick upp. Eftersom att tävlingen inte började förän 11 så fixade jag bara håret hemma, sminket fanns det god tid till att fixa där borta. Tävlingen gick på några timmar, när den va slut satte vi oss på bussen igen för att påbörja våran 7 timmar långa resa hem till Västerås. Det är inte det roligaste att sitta stilla på en buss så länge, man vill bara hoppa upp och springa.

Där har ni min helg, bilderna kommer nog senare när jag hittat dem.






Trött,

Snart ska jag gå och lägga mig, känner mig inte så pigg efter dagen i Stockholm. Imorn har jag inga planer alls. Det ända jag har tänkt är att kanske ta en promenad med Benny, helt ensam bara för att rensa tankarna lite. Resten av dagen går nog till att städa, ni skulle bara se mitt rum, det ser ut som en bomb slagit ner, haha.
Nu ska jag gå och fixa i ordning mig inför sängen.



Shopping i stora staden

Shopping shopping shopping! Finns det något bättre? Idag vart det iallafall shopping i Stockholm med Malin. Vi åkte vid 8.00 tiden på morgonen och skulle egentligen åka hem runt 18.00. Efter 6 timmars shopping orkade vi inte gå mer, fötterna kändes som tegelstenar så vi beslutade oss för att ta tåget hem. I en hel timme satt vi på stationen i väntan på tåget. Booooring. Som tur va var vi väldigt flummiga så vi satt och roade oss åt ingenting. En jätte kul dag iallafall, tack Malin! :)

Bilder på lite ifrån dagen:


Fick svindel ifrån balkongen inne på NK :P 


Syster<3


Inne på Urban Outfitters

Jag köpte:


Jeans skjorta GinaTricot 249:-


Kofta/bolero H&M 149:- (ful omgjord bild men orkade inte lägga ner tid på den :P)

Köpte också en T-shirt som jag ska ha när jag dansar :)


Bloggtorka

Har riktigt mycke bloggtorka just nu. Förut kunde jag skriva precis vad jag kände för, ändrade inte en mening utan publicerade det direkt, och kände mig nöjd med det. Nu tycker jag inte att något av det jag skriver är bra.
Därför blev det bara några meningar den här gången.


Dåligt samvete

Allt bra med er? Med mig är allt bra, lite dåligt samvete över att jag bloggar så sällan, vågar knappt kolla på statistiken som säkert sjunkit lite nu under dagarna jag inte bloggat.
På fredag drar jag till Östersund för att tävla. Vi ska åka buss i 6 timmar, kul va? Vi kommer bo på hotell och på lördagen är själva tävlingen. Tyvärr blir det inte att tävla grupp eftersom att det är en regionstävling.
Det vart bara ett kort inlägg nu men jag ska förhoppningsvis försöka slänga in ett lite längre inlägg imorn.

Ha det bra!

Sorry...

Förlåt för att jag inte bloggat på ca 2 veckor, men jag har haft fullt upp. Det är ju bara en dag i veckan som jag inte har någon aktivitet och sedan helgerna, så de stunder i veckorna som jag är ledig sitter jag antingen och kollar på film eller sover. Förra veckan va jag inte ens inne på datorn på hela veckan.
Men jag ska försöka bli bättre, men det är mest på helger som jag har tid så då det kommer massor med inlägg! ;)

Ha det bra!


Stackarn!



Usch va ont i magen jag får varje gång jag ser den här videon. Jag tycker så synd om henne.
För det första, besvikelsen när man verkligen tror att man gått vidare och sen är det inte så, och för det andra så har hon ju skämt ut sig för typ mer än halva svenska folket. Skulle må jätte dåligt om jag var henne :/

(Camilla är hon till vänster. Hon tror alltså att han menar att Karolina har åkt ut)

Sommaren e kort



haha vi e så snygga!

Vill ha sommaren tillbaka. Tänk att bara kunna gå ut i linne utan att frysa? Att himlen är helt blå och solen lyser?
Även fast det bara var någon månad sen känns det väldigt långt bort.

En ny dag

Jag älskar Lördagar! Man är ledig hela dagen, vi äter alltid extra god mat och man behöver inte tänka "åh nej det är skola imorn" haha :).

Men jag blir alltid lite sur på mig själv som sover så länge. Jag är alltid skit trött efter en hel vecka så det är inte helt omöjligt att jag sover till 2 på eftermiddagen. Men då har ju nästan halva dagen gått redan? Och jag har bara legat och sovit? Det blir jag lite sur på :P

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, det känns inte så frestande att gå ut, bara grått och kallt. Istället måste jag plugga, har matteprov på torsdag.

Det kommer nog ett till inlägg sen innan dagen är slut.

Puss & Kram

Stövlar


Är det bara jag som tycker stövlarna på bilden är grymt coola? 
H&M 399:-

Bio med Ewe

Jag kan verkligen rekomendera filmen Prinsessa! Var på den idag och den var super, väldigt överraskande, det hände saker som man absolut inte trodde skulle hända.Den gick jag på med Evelina. Tanken var att vi skulle gå på stan en stund innan, men det hann vi tyvärr inte. När bion var slut blev vi skjutsade hem till Evelina där jag stannade till typ 23. Vi kollade i gamla fotoalbum sedan våra mammor var små, kollade på Idol och skrattade :). Love you!

Snart ska jag gå och lägga mig, är riktigt trött!

Puss & Kram

Bästaste Evelina

Bio



Imorgon blir det bio med Evelina. Ska nog se den här :).

Skolfoto

Hade skolfoto idag och som vanligt blir jag både misslyckad och missnöjd. Får väl se hur klassfotot ser ut, hoppas det är mycket mycket bättre!
Jag hade på mig min gråa, stickade tröja ifrån H&M och vågit hår.
Fotografen var lite konstig/rolig. När vi skulle ställa oss så kallade han oss för massa knäppa namn. Ebba fick heta Maj-Britt, Sebastian hette Bengan och Martin Sixten hahah :P.
När alla hade ställt/satt sig till rätta och han skulle ta kort så tog han fram en strumpdocka? Alla ba "neeeej" hahaha.

Jag kom precis hem från en 3 timmar lång Musikalrepetition. Vi tränade på lite dans och sång med Sandra och Anders. Och lilla Leonard också, Sandras bebis :).

Nu hade jag tänkt mig att kolla på Idol och äta lite vindruvor :).

Puss & Kram


RSS 2.0