Grått.

För mig hör lycka och sommar ihop. På sommaren är jag som lyckligast. När inga måsten existrar i mitt huvud, jag kan göra exakt vad jag vill och känner för. Frihet. Jag går inte ihop med tider, deadlines eller måsten. Allt det får mig att tänka för mycket, tänka på sådant som jag inte vill tänka på. Det gör att jag skjuter upp allting. Så fort en tanke om att t.ex. uppsatsen ska vara klar nästa vecka dyker upp i mitt huvud skjuter jag bort den snabbare än den dög upp. Jag blundar för problemen. Där kommer musiken in. I musiken kan jag drömma mig bort och glömma allting runt omkring. Den får mig att slappna av.

Därför längtar jag så mycket till sommaren. Jag är så otroligt trött på allting just nu. Det får inte plats i min hjärna, jag vet inte vart jag ska göra av mig själv. Allting ska fixas, allting ska vara klart, allting på samma gång. Jag vet inte vad och hur jag ska prioritera. Hur jag än gör är det något eller någon som kommer i kläm.
Men jag har lärt mig att jag kan göra allt bara jag vill. Ett exempel; Innan julen hade jag jättesvårt med matten. Jag fick bara G på alla prov och tyckte att det var det svåraste ämnet i världen. När jag på slutbetyget i julas fick VG vart jag jättechockad (jag fattar ännu inte vart det kom ifrån). Sedan dess har jag fått alla rätt på alla prov och tycker att det är jättekul! Det går så länge man tror på sig själv. De där VG:t höjde mitt självförtroende och därför har allting gått som på räls!


Kanske ett ganska ovärt inlägg men jag kände bara för att skriva av mig lite. Inget måste att läsa det, gott folk! :)
Som tur är går tiden fort, det är redan april och snart dansar vi runt midsommarstången. När vi väl är där kan vi sakna ner tempot lite och bara njuta av friheten.

PEACE!


Good morning sunshine


Foto: Julia Hjelmqwist

RSS 2.0