Ny header

Har precis gjort en ny header, va tycks? Jag blev ganska nöjd. Den gamla var nästan likadan, men lite mindre och suddigare. Kolla skillnaderna:


Gamla, ovan






Den nya :)

Bokat och klart!


Nu har jag bokat biljetter till The last Bounce :D. I Globen 25/4 ska jag dit, siter på rad 11 :). Vi fick inte dom platser vi ville ha, har varit in tidigare och tittat men har inte vågat bokat utifall jag inte skulle få några pengar i julklapp. Men fick 1000:- så det räckte :).




Jag blir galen!

Jag har precis slagit in alla julklappar, det är seriöst det roligaste som finns! Det är jätte kul att få välja papper (vi köper alltid typ 10st olika rullar) och välja snöre till dem och blanda och fixa ;).

Tidigare idag var jag och sprang på Erikslund efter en julklapp till mamma, men den finns inte nånstans! I förrgår var jag på hälla, och där fanns den inte heller. Jag letar nämligen efter en golvlampa, en sån lång med både läslampa och en sån där stor lampa högst upp. Men det finns inte nånstans! (Mamma läser ändå inte min blogg, så det gör inget om jag skriver det här). Vi hittade en, men den kostade liksom 3999:-, det har jag inte lust att lägga alla mina pengar på. Hade hittat en på nätet för 139:- på IKEA, men när jag kommer dit så fanns den inte i Västerås. Får väl se hur jag gör...
Nån som vet vart det kan finnas?



It's close! :D

Nu är det bara tre dagar kvar till Julafton. Känns helt sjukt. Jag brukar alltid vara klar med mina julklappar i tid, men jag är fortfarande inte klar.
I fredags var det julavslutning i skolan. Vi fick ta emot våra första betyg på scnenen, lite nervöst innan för vi trodde att vi skulle få gå upp sälva och hämta dem, men hela klassen fick gå upp och sedan fick man gå fram en och en till rektorn och hämta dem. Jag är faktiskt ganska nöjd med mina betyg. Jag fick G+/G++ i nästan alla ämnen, vilket alltså är ganska nära VG. Då vet jag ju liksom vad jag ska satsa på till nästa termin. Men det känns lite surt att vara så nära, men ändå bättre att få G+/G++ än bara ett vanligt G ;).
Ha det bra!


Jobbig vecka

Den här veckan har varit riktigt jobbig. Eller både förra veckan och den här veckan. Jag har haft massor med jobb som skulle va klart. Förra tisdagen skulle engelska recentionen in, läste hela boken och skrev recention på den på typ en vecka. Sen skulle SO:n, svenskan och bild-teori arbetet in. Men jag har iallafall fått mina betyg. Jag har G+ i alla ämnen utom matte, där jag har vanligt G. Men jag hade inte förväntat mig bättre där faktiskt. Det är ju inte direkt det ämnet som jag är bäst på. Jag är iallafall nöjd med mina betyg. Det känns om att det är en bra start, då kan jag jobba mig från G+ till VG sen och försöka hålla det.
Jag är grymt trött så jag orkar inte blogga mera idag. Vi kanske hörs imorn!




Estockholmo

Hemma från Stockholm nu. Eller, nu är väl kanske inte rätt ord, jag var hemma runt 2. Då fick jag slänga i mig mat och sen dra ner till dansen där det var fotografering.
Jag har iallafall haft jätte trevligt i helgen. Nånting som kanske inte är så kul att det bara finns 100kr kvar på mitt konto nu :P. Har gjort av med massa pengar, ändå har jag bara köpt fyra julklappar, fattar inte riktigt hur det gick till. Jag kan ju inte riktigt skriva här vad jag köpte för julklappar, men en sak köpte jag till mig själv. En liten, svart väska, jag älskar sånna som man har...hur ska jag förklara det här nu då, över huvudet och ena axeln, snett :P. Aja ni fattar.


Monki 150:-       (den svarta)
Den ser lite rolig ut på bilden, lite som en sovsäck, men den är mycket snyggare i verkligheten.

Har nog mitt matteprov imorgon så jag kanske borde plugga lite, jag kan allt men vill vara säker på ett bra resultat :P. Ha det bra!





Det är dags för fredagsmys...

Nu ska jag gå över till Carina och Evelina, jag sover över där inatt. Hon skjutsar oss och Emma till tågstationen imorgonbitti :). Vi ska åka och köpa lite pizza och kolla på idol, bara mysa lite. <3
Ska gå och platta håret nu.






Lite udda!

Är det bara jag som tycker att dessa granar är grymt coola? Tänk er den vita granen med bara röda kulor, super snyggt och lite annorlunda än vad alla andra har :)


Rusta 329:-

Dåligt samvete...

Åh jag får så dåligt samvete när jag är hemma från skolan. Jag skulle egentligen ha gått idag, hade lagt fram kläder och sånt som jag skulle ha till skolan, men imorse vaknade jag halv 5 av att jag inte kunde sova pga min huvudvärk. Blir galen på denna huvudvärk, inget hjälper. Varken ipren eller alvedon. Men som tur är så är det bara en bivärkning av sprutan, jag har både ont i huvudet, muskelvärk och illamående. Det går förhoppningsvis över snart, för imorn åker jag till Stockholm. Inte kul att gå där och må dåligt.
Jag ska åka dit med min kusin Evelina och hennes syster Emma. Imorgonbitti går tåget till Stockholm, där vi kommer gå hela dagen. Senare ska vi få låna en lägenhet av Eves kompis, så vi sover där och har lite mys, sen går vi på stan på söndagen också :). Ska bli jätte mysigt!
Jag är vrååålhungrig så jag ska gå och fixa lite frulle :).




Plugga, plugga, plugga...

Sitter just nu och pluggar matte...Inte de roligaste kanske, men har ju som sagt prov imorn så det är klart att jag vill få så bra betyg som möjligt. Matte är inte direkt mitt starkaste ämne, men jag försöker iallafall.
När mamma kommer hem så ska vi ta och julpynta lite :) Vi orkade inte igår (vi har som en liten tradition att alltid göra det den 1 dec) så vi gör det idag istället. Jag kommer missa ridningen idag igen, 3 veckan i rad. Men Linnea ska inte heller rida idag, hon säger att det är tråkigt när inte jag är med :P. Men då ska vi rida igen 3 gånger tillsammans istället :).
Nu måste jag fortsätta med matten!




I <3 pepparkakor

Jag gick aldrig till skolan idag heller, mår inte ett dugg bättre än igår, plus att jag har fått feber. Sitter och äter lite pepparkakor. Det blir alltid samma sak, när jag börjat äta en så är det så svårt att sluta. Det är ju så grymt gott!
Får lite dåligt samvete över att vara hemma, det är liksom bara 3 veckor kvar tills jag ska stå på scenen i skolan och ta emot betyg. Men det är iallafall inget ämne som jag ligger efter i. Men på samma gång känns det som att jag skulle aldrig gå till skolan såhär, känner mig inte alls frisk.
Nu ska jag gå och försöka hitta på lite brunch, får se om jag får ihop något gott.





Hatar att va sjuk

Det är de värsta jag vet. Det är så grymt tråkigt att sitta hemma helt ensam. Det finns inget bra på tv, ingen är inne på msn, jag måste jobba matte som jag har kört fast i och har ingen att fråga om hjälp. Boooring.
Mamma skulle åka ut till Hälla och handla kläder och grejer, hade velat följa med men har ingen ork. Det känns som om mitt huvud ska sprängas så det blir nog ingen skola imorn heller. Och, jag kommer missa tredje ridlektionen i rad. Har missat massor nu ju.
Nu ska jag gå och dö, ha det bra!





Sjuk av svinsprutan

Jag blev hemma från skolan idag. När jag vaknade bara snurrade det i mitt huvud och svartnade för ögonen. Jag mådde inte alls bra så jag tog en ipren och gick och la mig. Har precis vaknat, jag mår inte helt bra, men bättre.
Sprutan va inte så farlig, jag är grymt spruträdd, men det gick faktiskt bra. Jag fick ta den samtidigt som Linnéa, vi satt mittemot varandra och kliadevarandra i händerna för att lura hjärnan och pratade lite om musikalen och så. De tog sprutan samtidigt på oss. men direkt när de hade sprutat in vaccinet vart armen jätte tung och gjorde ont, idag kan jag knappt röra den.
 



Nu ska jag sätta mig och försöka jobba lite matte, har prov på torsdag och är inte riktigt klar. Jag i ett nötskal, blir alltid klar dagen innan eller så med alla arbeten :P.









RSS 2.0