Dan före doppare dan


Sitter och äter en väldigt sen frukost/brunch, ska snart ta och fixa mig och sticka över till Jullan. Vi ska ha lite julklappsbyten och julmys (:. Helt underbart med lov! Att äntligen få ta det lungt och andas ut efter den här stressiga terminen, för att tagga och ta nya krater till nästa termin som kommer bli ännu värre. Men den vill jag inte tänka på nu för det här lovet ska jag bara ta det lugnt och vara med kompisar, göra precis vad jag vill. Nästan iallafall (;

Nu måste jag gå och fixa mig, God jul om vi inte hörs innan imorgon! (:

Den där julslingan....!

Sitter och tittar ut på ballkongen hela tiden och stör mig på att den där jävla ljusslingan sitter helt snett... Perfektionisten i mig kommer fram och jag är snart beredd att dra på mig vinterkängorna för att rätta till den...!

Toodiloo!

Efter lite klagomål på att jag inte har bloggat på ett tag tänkte jag att det kanske var dags att slänga in ett litet inlägg ;).

Kan ju börja med att berätta att jag verkligen HATAR den här årstiden. Visst, julen är ju mysig och så men sen då? I Januari är det ju bara snö och kallt fram till April.. Var nyss ute på ballkongen och försökte sätta upp ballkongbelysningen men efter bara några minuter var mina fingrar som bortdomnade. Det ser inte klokt ut på där ute. Lamporna som egentligen ska sitta på rad ser mer ut som en bergochdalbana och på ena sidan sitter massor med lampor medans den andra är helt naken. Skit samma, jag går inte ut dit och försöker igen.
Jag har inte ens varit hemma i Sverige i en vecka och är redan trött på den här kylan. För exakt en vecka sedan låg jag vid poolen och solade på Gran Canaria, hur underbart?  Vill tillbaka nuuuuu!!





RSS 2.0