En lång dag...

Har inte uppdaterat någonting idag för internet har krånglat.
Jag var i stallet i FYRA timmar idag! Min mamma och moster var med ut för att kolla så eftersom att jag hade hjälp med mig så passade jag på att hoppa lite småhinder. På slutet fick de skritta ett varv var och asså det var det roligaste jag sett! Båda var livrädda och vågade inte ens släppa sadeln för att göra halt, haha.




Förstår inte vad jag gör för min, ser skittjurig ut :P

Imorse var jag ju på JC för att köpa jeans, köpte två par, ett par svarta och ett par mörkblå. De blåa var på rean och kostade bara 119:-! Eftersom att de går ut sig väldigt fort så tog jag en storlek mindre, trots att jag inte fick upp dem riktigt i grenen. När jag kom hem hade jag på mig dem i 20min och vipps, så satt dem perfa! :)
Båda var skitsnygga, är verkligen nöjd med dem. Bilder på dem kommer imorn, orkar inte fixa det nu ;).
Nu ska jag checka Criminal minds och äta popcorn! :)




See u tomorrow

Ska snart gå och lägga mig tror jag. Men jag skulle aldrig kunna sova just nu så ska nog kolla på Hey Baberiba vol 1 tills jag somnar.

Ska upp tidigt imorn, jag ska vara på hälla imorn direkt när de öppnar för att prova jeans inne på JC. Jag åker dit innan stallet för jag vill ha hjälp av min kusin som jobbar där och slutar klockan fem, och jag vill inte behöva stressa i stallet för att hinna dit till typ 4. Efter det ska jag iaf till stallet och rida. Sen vet jag inte om jag kommer orka nå mer :P


Det ska iaf inte bli regn imorn! Sol och 22 grader sa dom på tv:n, om man nu kan lita på dem. Hoppas iaf det! :)
Natti natti!




Regn, regn, regn...

Kom nyss hem från pappa, har varit där och kollat på hemmafilmer från när jag var liten! :) Så himla kul o se, jag var verkligen knäpp när jag var liten (eller ja, det är jag väl fortfarande). Pratade massa tok och sjöng egna konstiga sånger o jag vet inte allt! Kan verkligen inte fatta att jag varit så där liten.










Fråga inte vad jag hade för kläder...Antar att man såg ut så på den tiden ;)



Convers



Har precis beställt hem denna snygging från Style by Tyra.
Helt kär i den!

Suck...

Asså jag blir helt deprimerad när det är så här grått ute, helt dötråkigt.
Får se vad jag hittar på idag, bestämde med pappa igår att vi skulle åka och fika på Kajens fik idag men vet inte om det blir av nu när det är så kallt. Försöker träffa honom så mycket som möjligt den här helgen för på måndag åker han till Småland och jobbar i två veckor.

Från måndag till fredag nästa vecka ska jag ha hand om Felicias häst Geaskur (eller Gurra som jag säger). Ska bli jätte kul, hoppas det inte regnar varje dag bara. Har planerat lite att jag ska rida barbacka ner till Gropen någon dag och bada med honom, om det inte är svinkallt ute.

Gurris

Nu ska jag gå och kolla om det finns nå kul o se på tvn :)


Lördagsmys

Har sett klart på filmen nu, "Alice i underlandet". Den var mycket bättre än jag trodde. Har aldrig riktigt läst böckerna eller sett någon film om Alice så visste nästan inte vad filmen skulle handla om.

Just nu sitter jag och kollar på Humordvd:n som mamma köpte åt mig idag och äter godis. Mysigt, mysigt.


Hahah, fattar inte hur Pixie alltid kan ha svarta snorkråkor i nosen? Verkligen vämt går hon runt med dinglande busar i näsan. Hon borde snyta sig oftare :P


Världens knäppaste katt...

Måste bara säga att jag har världens knäppaste katt...
Hörde nyss att det small till inne i köket, så jag går dit och ser att sopsorteringskassen ser väldigt knägglig ut...


Sen lyfter jag på tidningen;

Hahah, pucko..



Godis e gott!


Grått...

Usch vilket väder, ska resten av sommaren vara så här grå och tråkig? Orkar ju knappt gå ut. Nej, för mig blir det filmkväll, IGEN ;). Ska dra till ICA nu och köpa lite snacks och sen hyra film, tror det blir "Alice i underlandet", någon som har sett den? Isf, var den bra? :)





Juste...!

Kom på att jag skulle lägga upp bilder på allt jag shoppat idag. Var nämligen i huvudstaden och shoppade med mammsen. Det var sommarrea nästan överallt, köpte ganska mycket men ändå gick allt på 1200:- sammanlagt. Det är jättekul att gå runt och handla när det är så billigt! Hittade faktiskt kläder på Kappahl, brukar aldrig handla där annars. Och det var faktiskt där jag handlade mest kläder idag, konstigt nog! :P



H&M 99:-


H&M 199:-


Kappahl
99:-


Kappahl
44,50:-


Kappahl 49.50:-


H&M Kofta, 199:- Halsband, 79,90:-

Det var allt jag handlade, utom två bh:ar som jag inte orkar ta kort på. Tycker inte det är lika intressant haha ;). Det var lite trist att det var så kallt ute idag. Vi satt ute och åt på Wok House men jag höll på att frysa ihjäl. Jag hade dubbla tröjor och infravärme, men eftersom att det blåste så mycket blåste den ju bort den värmen. För första gången på några måndader vart jag tvungen att ha tygskor. Brukar alltid gå i mina gladiatorsandaler annars.
Nej nu  måste jag gå och lägga mig annars kommer jag aldrig upp imorn.


Renovering!

Sådär! Har setat och gjort en helt ny header, lagt en annan bakrund, samt mixtrat lite med mallen. Först fattade jag ingenting av mallen, jag fick prova mig fram och satt säkert i en halv timme och försökte klura ut hur man skulle göra. Jag har även gjort en ny "logga" eller vad man ska kalla det. En sån som jag brukar avsluta varje inlägg med där det står "Kramar, Onlywithbella". Den här gången blev temat turkost, min favorit färg! ;)
Nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag. Fast jag vet att jag kommer ha svårt att slita mig från datorn "för jag ska bara..."




Myggbett!

Åh håller på att bli galen! Har fått ett myggbett precis mellan skulderbladen, och hur lätt är det att klia där liksom? Stod tidigare och kliade mig mot en dörrpost, haha. Verkligen HATAR myggbett! Verkligen de äckligaste djuren som finns. Om jag är på ett ställe där det är mycket mygg så kan jag bli helt knäpp. Jag kan inte stå still och bli bara arg på alla myggor som tvunget måste bita mig. Alla blodsugande djur älskar mig. Har liksom alltid miljoner myggor på mig. Men tyvärr så är det inte besvarat ;)







Designtävling

Gå gärna in och rösta på min sko! :)

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Filmnatt

Sitter här med Malin, har precis ätit pizza på ballkongen. Mamma är ute ikväll så är vi är ensamma hemma. Senare ikväll ska vi se på två filmer vi har hyrt, Kärlek 3000 och Final destination. Imorn vet jag inte alls vad som händer. Blir det fint väder så kanske vi åker o solar :).


Lillsis o ja (:

Filmkväll



Malin sover här inatt så vi har lite filmkväll :). Har precis tittat klart på Allt för min syster, äntligen har jag sett den! Den var så jävla bra! Kan verkligen rekomendera den! Väldigt sorlig men det var liksom en del av filmen, den handlar ju om en tjej som är cancersjuk. Nu ska vi ta en liten paus och fylla på glasen med lite läsk och sen ska vi se en skräckfilm, Blackout. Får se hur bra jag sover inatt ;)






July

Jaha då var det Juli då. Snart är det augusti och höst. Nej, usch så ska man inte tänka. Man får njuta av varje sekund av den efterlängtade sommarn innan den kalla vintern kommer igen.

Har varit på Framnäs tidigare idag och solat, men var bara där i lite över en timme för det var så jäkla varmt! Över 30 grader i skuggan. Inte ofta det är så varmt här i Sverige (:.
Men de senaste nätterna har jag sovit jätte dåligt. Bara vrider och vänder och vet inte vart jag ska ta vägen för att det är så varmt. Halv fem imorse hade jag precis slumrat till, men väcks då av att det dunkar i köksfönstret. Eftersom att vi har två kattungar hemma så tänkte jag att det är väl inget speciellt. Men på femte smällen gick jag upp och skulle kolla vad de höll på med. Precis när jag öppnar dörren till köket står Mini, den minsta katten, och hoppar upp för fönstret och landar mitt på våran glaslampa då den går i miljoner bitar! Det var bara att jaga ut henne ur rummet och börja sopa. Sen var ju jag ännu piggare. Lyckades iallafall somna till slut.


Mini som ligger och njuter på ballkongen :)



Nu ska jag dra ner på City festivalen med Ebba :)



New clothes!

Har precis beställt hem lite kläder ifrån Ellos :)









RSS 2.0