Söndagkväll

Jag borde egentligen plugga istället för att sitta här...Jag ska, snart. I fredags när jag var i skolan skickade jag ett dokument till min hotmail så att jag skulle kunna öppna det här hemma, men nu när jag ska öppna det är det bara massa krumelurer? Fattar ingenting. Det var min redovisning som jag ska redovisa imorn i skolan, men får nog göra om hela jobbet. Kul...!

Kom precis hem från dubbellektion, först var det par och sedan grupp. Det gick väl bra, men jag måste träna på den nya gruppdansen. Satte den inte riktigt idag.


Måste se!!

Åh måste se den här filmen!  Ända sedan jag fick höra om den har jag letat efter den på bion, men har inte sett nånting av den...
Jag älskar filmer som är hemska, kan låta konstigt men jag tycker det är intressant med Hitler och såna saker. Vet inte varför, men det bara är så.






Allt för mig syster handlar om sextonåriga Kate som har nämligen leukemi, något man upptäckte vid två års ålder. Hemligheten bakom att hon kunnat överleva är att hennes yngre syster Anna varit en perfekt donator åt henne. När Anna är tretton år fattar hon ett beslut. Hon vill inte längre donera, det är henens kropp och det är hon som bestämmer över den.





Melodifestivalen + filmkväll

Trots snöstormen ute så känner jag mig super glad! Vet egentligen inte varför, kan ha att göra med privatlektionen som jag var på i förmiddags med gruppen för James. Det gick jätte bra, fick lite nya, snygga steg till gruppdansen.

När jag kom hem satt jag mig och tittade lite på tv, Dance your as of. Råkade somna ett litet tag också, men vaknade till efter ett tag. Kände för att kolla på film så jag gick ut till ICA och hyrde Patrik 1,5. Kom på att jag inte skulle hinna titta klart på den innan Melodifestivalen så jag fick vänta tills efter den.
Jag fattade inte hur "Timotej" kunde gå direkt till finalen? Låten hade vart bättre på engelska. Det fanns ingen som jag direkt hejjade på, Darin var ganska bra men annars var det ingen speciell.

Patrik 1,5 var jätte bra. Den var lite rolig här och där men samtidigt ganska seriös. Ville inte att den skulle ta slut :)


Toppenbra film!

 

 



Fettisdagen

Säger man FETtisdagen eller FETTISdagen? Jag säger olika varje gång ;).
Mamma hade köpt semlor när jag kom hem. Det är nog det godaste som finns! Men det måste vara en traditionell med bara vanligt grädde uppe på och sedan mandelmassa nere i brödet :).




Det vart ingen träning för mig idag, hade en grym huvudvärk. Varje dag kommer jag hem från skolan med en sprängande huvudvärk. Det har hållt på så sedan efter jullovet. Tänkte att det kanske beror på mina linser/glasögon men jag kan ju inte gå utan nått av dem? Då ser jag ju inget...

Innan jag fick mina linser tyckte jag inte att jag såg så jätte dåligt, bara att jag inte såg text på långt håll. Nu när jag har fått de så klarar jag mig knappt utan dem. När jag väl är utan dem så måste jag kisa för att kunna se någonting som är mer än en meter framför mig.

Nu ska jag nog gå och lägga mig om jag ska komm upp imorgon.


Manboy

Sitter och kollar på Melodifestivalen, Erik var ju helt klart bäst! Jag vart rädd där ett tag när dom inte ropade ut Erik bland de fem som gick vidare, men till slut, han vart den sista som gick vidare. Tyckte det va gulligt när man fick se Molly sitta i publiken gråtandes över att han gick vidare till Globen :).




Erik Saade




I want

Nästa vecka ska jag gå på stan någon dag med Malin, känner att jag verkligen måste ner och köpa nya linser och sen en ny mascara, min är verkligen snustorr. Jag hittade lite andra saker också som jag måste titta på;








Saturday

Åh gud va skönt det var att få sova imorse! I fredagsmorse kom jag knappt upp ur sängen för att jag var så trött.
Sitter just nu och kollar på reprisen av Let's Dance, jag var hemma själv igår och råkade somna i soffan mitt i programmet :P. Asså jag älskar Willy, han e ju så skön! Han försöker ju verkligen, säkert minst lika mycket som de andra.

Idag blir det nog bara en slappardag. Har ingen lust alls att gå ut i det kalla. Vi skulle egentligen träffats med gruppen, W.E, idag men det vart inte så för Sofia kunde inte. Fast vi får ta det en annan gång :).


Willy och Charlotte.


Nu ska jag gå och fixa lite lunch, får se vad det blir för det finns inte så mycket hemma :P.



Bloggar och Melissa Horn

Har precis läst igenom alla mina blogginlägg (har sjukt tråkigt), och konstigt nog så bloggar jag nästan bara när jag är sjuk eller egentligen borde plugga? I nästan varje inlägg står det att jag måste gå och plugga för att jag har matteprov, eller att jag är sjuk och hemma från skolan :P. Sen är det tråkigt också att det inte finns några bilder kvar...Alla bilder i arkivet togs bort för ett tag sen och jag har inte orkat ladda in dem igen, leta fram inlägget och sätta dit dem, när det ändå inte är så många som läser så långt bak i bloggen.

Just nu sitter jag och läser massa bloggar och lyssnar på Melissa Horn, älskar henens låtar! Jag fick höra henne på Spotify reklamen men tyckte först att det var tråkigt och dåligt. Nu däremot är det nästan det enda jag lyssnar på på Spotify :).



Hittat tillbaka :)

Jag hittade nyss min gamla blogg som jag hade på blogspot, det var jätte kul att läsa gamla inlägg. Vart lite sugen på att gå in här och blogga lite, jag tröttnade ett litet tag och tyckte att det var tråkigt men nu kanske det blir ändring på det :).
Det är jätte mycket med skolan nu. Har massor med jobb som ska in med bara någon vecka i mellan, orkar inte.
Juste, om exakt en vecka ska vi spela in en skiva med musikalen! :) Det är alltid lika kul att träffa alla. Vi skulle ju egentligen åkt på turné till Örebro men det vart tyvärr inte så p.g.a problem med lokal. Tycker det va jätte synd för det hade varit så kul att få spela Förort några gånger till :/.
Nu ska jag gå och titta på film, I taket lyser stjärnorna, världens bästa film!







RSS 2.0